130 пенсионери от различни клубове от Врачанско отпразнуваха Деня на възрастните хора със стилно парти в ресторант “Чайка”. Домакин и организатор на празника бе добротворецът Мартин Харизанов, а събитието уважи и кметът на Враца Калин Каменов.

Кметът през годините се превърна в приятел на възрастните хора от областта и често се среща с тях, за да обсъждат и решават заедно теми и проблеми, които ги вълнуват.

Празникът бе изпълнен с много настроение и танци, а типично в техен стил дамите от КГБ (Клуб на готините баби) бяха подготвили забавни изненади за Мартин Харизанов, който заедно с екипа на МГЕРБ Враца и сдружение “Врачанофили” от години организира благотворителни акции в помощ на възрастните хора.

Многобройни бяха наздравиците и пожеланията, отправени към Мартин Харизанов, който само след дни ще положи клетва като депутат от 48-то народно събрание. Не липсваха и ценни съвети, както и призивът да не забравя възрастните хора, когато отиде в парламента.

“Ще продължа да се срещам с вас, да разговаряме и да намираме решения на проблемите, а и да празнуваме заедно”, каза Харизанов и отново напомни, че именно от тях е научил някои от най-ценните си уроци.
“С моят екип и с подкрепата на кмета Калин Каменов ще продължаваме с добрите дела, защото доброто е заразно!”