Чудите се, защо милите мисирки (заслужена титла) задават такива нелепи въпроси на брифингите на националния щаб. Всяка сутрин, всеки ден. И за мен е обвито в мистика – как титулуваните могат да питат такива глупости. Ако и вие се чудите, мога да ви помогна с няколко предположения:

Дълбоко уважаваните мисирки са се хванали на бас, че до една седмица ще накарат ген. Мутафчийски да излезе от кожата си и да се разкрещи. Или пък ще си откъсне пагоните и ще ги изяде в ефир.

В залата има скрит тъпомер и всеки се стреми да си подобри личния рекорд.

Трето. Тече черно тото. Главните редактори на няколко медии са заложили крупни суми пари на това, чия мисирка ще зададе най-тъп въпрос. За да се заблуди зоркото око на прокуратурата, конкурсно-тъпите въпроси са размити в обикновени такива.

Шведите са обявили нова нобелова награда за идиотия, и мисирките като най-информирани – първи са се хвърлили в битката.

Другата теория е, че някъде в мрежата е изтекла новината, че от коронавирус не могат да се заразят хора с коефициент на интелигентност под 70. За по-сигурно под 50. Бе, 20 и да си стиснем ръцете!

Шестата възможност е в редакциите на медиите, рептилите от световното тайно правителство да са монтирали психотронни генератори, които да облъчват драгите нищо неподозиращи и невинни мисирки.

Седмо. Има лоботомии на промоция. Две на цената на една. Ако заведеш приятел получаваш отстъпка. И ей такива маркетингови маймунджилъци.

Има извънземна инвазия и първите, в които са се вселили пришълците, са мисирките. За да се различават – нещо като таен техен си код, те трябва да говорят глупости на обществени места.

Девето. Големия андронен колайдер е избушил, направил е черна дупка и ние вече не съществуваме в нашата вселена. В паралелна вселена сме, където да се говорят глупости е задължително.

Последно – върлува нов щам вирус, който е безсимптомен и удря право в интелекта. В резултат болния не осъзнава болестта. Обаче нямам представа как се предава тази нова зараза в редакциите.

С това моите предположения се изчерпват. Вие сте на ред да предполагате.

Източник: Novini.bg