За по-малко от седмица любимият отбор на врачани получи над 100 предложения за ново лого. Комисията бе поставена пред трудния избор да оцени най-добрия дизайн. Сред десетките креативни идеи, най-добрият в съревнованието е не Теодора Цветкова.

 

Младата дизайнерка е от Враца, на 22 години, завършва Математическата гимназия, а след това продължава своето обучение в Техническия университет в София. В момента е последна година в специалност “Технически мениджмънт и бизнес информационни системи”.

Активно се занимава с дигитален маркетинг и работи с фирми от Враца и страната. При изработването на емблемата, Теодора решава да запази кръглата форма от юбилейното лого на клуба и лъвчето – което е основен елемент.

В логото е включено знамето “Свобода или смърт” и Врачанският Балкан. Допълнителен елемент в новата емблема е лавровият венец, символизиращ победата. Президентът на Ботев Враца – Вангел Вангелов благодари на младата дизайнерка и заяви, че съвместното й сътрудничество с клуба ще бъде надградено.