Със стилен коктейл и водосвет за здраве и успех, отслужен от отец Аспарух, бе даден стартът на новото любимо място на красотата във Враца – салон за красота BELLA BEAUTY.

Новата локация е в гр.Враца, на бул. “Христо Ботев” 19.
В BELLA BEAUTY ще получите цялостна грижа за вашия красив външен вид чрез персонален подход към всеки един клиент и професионални съвети от експертите в областта.

Качественото обслужване е гарантирано – в BELLA BEAUTY работят професионалисти в областта на микропигментацията, професионалния грим ,фризьорски услуги, козметика и маникюр, както и професионален масаж.

 

Ако мечтаете за красив и бляскав външен вид като от корица на списание, докато релаксирате и се наслаждавате на прекрасната обстановка,  доверете се на специалистите Теодора Спасова – коафьор и миглопластика, Силвия Стефанова– козметик, Ани Кръстева– професионален грим и микропигментация, Мария Генова– масажист, Камелия Гешева – маникюрист.

Те ще се погрижат да се чувствате прекрасно и да изглеждате възхитително след процедурата, която сте избрали.

Всеки клиент получава индивидуален подход и внимание, съобразени с неговите желания и нужди.

Салонът е разположен на два етажа, като са обособени уютни и модерни студиа, в които ще бъдете приятелски посрещнати и ще получите най-добрата грижа за своя безупречен външен вид.

 

 

“Работим с професионална козметика и материали, за да предложим качествени услуги за постигане на перфектни резултати. Не правим компромис с качеството и при нас крастотата не изисква жертви, а напротив – ние надграждаме постоянно и се грижим за клиентите си. Правим това, защото нашите клиенти са нашата муза. В BELLA BEAUTY “, каза за “Зов нюз” Ани Кръстева.

BELLA BEAUTY е създаден с любов, професионализъм и вдъхновение. Разполага с модерно оборудване, а сплотеният екип следва най-новите тенденции в своите области. В салона работят уважавани професионалисти, а клиентите се доверяват на имиджа на салона.

Можете да посетите BELLA BEAUTY на адрес гр.Враца, бул. “Христо Ботев” 19, или да запазите своя час на тел. 0878223435. Разгледайте страницата на салона във “Фейсбук” като кликнете ТУК