Музика за всеки вкус ще поднесат на врачани и гостите на града вечерните концерти на Традиционния есенен панаир тази година.

Виво Монтана ще нажежат до горещо страстите с прекрасните си изпълнения, а великите Джипси Кингс ще забият едни от най-известните си хитове именно във Враца.
Сцената на Врачанския панаир ще бъде изпъстрена от българските танци на ансамбъл “Хемус” и обичаните песни на Светлин Миланов. Ще видим още Преслава Пейчева и Тома Здравков. За почитателите на рока ще има пък Рони Ромеро и група “Еридан” ще покажат най-доброто от себе си.
“Тази година на Врачанския есенен панаир ще участват изпълнители от различни музикални стилове. С моя екип положихме усилия да удовлетворим предпочитанията, както на любителите на рока и метъла, така и на тези, които се забавляват на фламенко, балкански ритми, поп-фолк и народна музика.
Заедно с екипа на Младежкия център сме предвидили много забавления и за най-малките жители на нашия град! Вярвам, че разнообразната програма и стотиците търговци от цялата страна, ще получат одобрението на всички посетители на панаира”, написа кмета на Враца Калин Каменов.
Със сигурност тазгодишното издание на врачанския панаир ще поднесе освен музика за всеки вкус и изобилие от храна и напитки, както и богат избор на стоки от местни производители.