Кандидат- депутатската листа на “БСП за България” се срещна с граждани и симпатизанти от Общините Мизия и Хайредин. На срещите Атанас Зафиров – водач на листата в 06 МИР Враца представи отбора от професионалисти, който влиза в битката за гласовете и сърцата на гражданите от областта.

Бяха припомнени и обсъдени изпълнените приоритети от платформата на БСП за България, като присъстващите приветстваха нуждата от това в най-бедния край на България да има социална и сигурна лява политика, именно като водената от БСП до момента.

“Доказахме че последователността води след себе си резултати. На 02.04. 2023 с бюлетина номер 1 ние трябва да дадем възможността да бъде завършено това, което започнахме и доказахме че можем! А именно-благоденствието на българския народ и поставяне на обществения над частните интереси. Осъществяване на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, обществено и лично развитие. Защита на конституционния ред, отстояване на принципите на прогресивно развиваща се правова държава в мирен свят без войни” – това заяви водачът Атанас Зафиров.

“Чака ни трудна битката, но дори номера на бюлетината дава категоричен знак, че трябва да отстоим позициите си докрай”, споделиха симпатизанти изразяващи своята подкрепа към кандидатите за народни представители.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!