Къщата на Стефка от Червен бряг е изгоряла вчера. В семейното жилище жената е живяла с дъщеря си, която е била вътре по време на адския пожар. Момичето се е спасило по чудо, защото огънят обзел цялата къща и изгорил всичко, което жената е градила с години. Стефка се обърнала за помощ към журналиста от “Зов нюз” Гешов с молба за помощ. Гешов започнал да събира приятели и да звъни на фирми, които биха могли да помогнат. Всички са се отзовали, но техните имена ще съобщим публично, след като приключи ремонтът на къщата.  Другата седмица от София ще пристигне и Лео Кадели, известен от сериала “София ден и нощ”, който  ще дари мебели и бяла техника на бедстващото семейство. Това е втората съвместна благородна кауза на Христо и Лео. В началото на годината те обиколиха четири града на Северозападна България, раздавайки помощи на бедни.

“Десетки приятели и бизнесмени буквално на секундата се отзоваха и подадоха ръка. Благодаря на Лео, на фирмите Юриеви ЕООД, МАДИ 91, “Бизнес Фасилити Сървисиз”ЕООД и на всички граждани, споделили апела за помощ и откликнали светкавично на молбата ми”.

Ако и вие искате да се присъедините към каузата на Лео и Христо, можете да направите това като ни изпратите писмо на e-mail: news@zovnews.com