Убиецът, който зловещо закла 16-годишната Галя от Габровница, тормози чрез „Фейсбук“ бившата си жена Боряна и семейството й от затвора.

Цвети Комара, който брутално уби 16-годишната си жена като я наръга многократно с нож, в момента налага Интернет тормоз на семейството на първата си жена. Това разказаха за екипа на “Зов Нюз” потърпевшите.  През 2014 г. Цветомир Антов взима в дома си в Манастирище Боряна Божинова от село Тлачене, тогава на 17 години, и заживява с нея на семейни начала. Боряна обаче изживява истински кошмар по време на съжителството си с Цвети, който я тормози ежедневно и заплашва, че ще заколи нея и цялото й семейство. Бащата на Боряна сякаш усеща, че се случва нещо нередно с дъщеря му и отива да я види. Младото момиче не издържа, започва да ридае и му разказва всичко. Тогава таткото събира багажа на дъщеря си, но преди да си тръгнат от дома на насилника, той влиза ненадейно и напада бащата. Това е първият опит за физическа саморазправа със семейството на Боряна. Вторият е страшен и звучи като опит за убийство. Седмица, след като Петър /бащата на Боряна/ я прибира в село Тлачене, Цвети-Комара пристига с група момчета и прави истинско меле, при което намушква с нож, близо до сърцето, брата на Боряна. След тази батална сцена и вероятно, за да направи напук на бившата си жена, Цвети прибира първата й братовчедка Галя, която живее в Габровница. Галя е само на 16 години, когато ражда дете на Цвети. Младата майка заминава за Габровница, където родителите й помагат да гледа малкото дете. Там Цвети я убива, като зловещо забива в тялото й 16 пъти своя нож.

Ц.А. е прибран във Врачанския затвор и отново заплашва да убие, този път първата си жена Боряна. Семейството на жената, което живее в денонощен ужас, ще подаде жалба до Министерство на правосъдието. Остава въпросът откъде затворници, осъдени за убийство имат достъп до Интернет и възможност да използват „Фейсбук“…  Очаквайте  продължение.

генерал агрохимикали