Водачът на листата на ВМРО за Враца Красимир Богданов и кандидатите за народни представители Робертино Маринов, Цветанка Манова и Момчил Янков уважиха освещаването на новия офис на ВМРО в гр. Мизия.

Мастният енорийски свещеник приветства присъстващите с пожелание „на многая лета“ за успеха на патриотичната идея и просперитета на българщината.

В словото си пред симпатизантите на ВМРО, народният представител Красимир Богданов заяви, че ще продължи да работи за развитието на Северозападна България и за по-добрия живот на всички българи.

„ВМРО има дълъг и кървав път, и това ни е направило силни. Ние отстояваме до край принципите си и не се плашим от пречките по пътя“, декларира той.

Зам.-областния управител Робертино Маринов акцентира върху социалната политика на ВМРО и борбата за повишаване на доходите.

Цветанка Манова, която е начален учител в училище „Цанко Церковски“ в гр. Мизия посочи важността от държавна подкрепа за образованието:

„Важно е да се оценява подобаващо учителския труд. Образованието трябва да възпитава децата в дух на родолюбие и да формира национално самочувствие. Но заедно с това, трябва да помислим и за подкрепа за семействата. Затова, ВМРО обещава да се въведат безплатни детски градини за всички и безплатни учебници до 12 клас“.

Най-младият в листата Момчил Янков обърна внимание на сигурността, циганската престъпност и нуждата от създаване на доброволни отряди за защита на населението в малките населени места.

Новооткритият офис ще бъде и приемна, в която хората от Мизийския край ще могат да споделят проблемите си с депутати и общински съветници от ВМРО.

ВМРО е с номер 1 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!