Пред стотици жители на Мизия кметът и кандидат за втори управленски мандат Валя Берчева и кандидатите за общински съветници от партия ГЕРБ закриха предизборната си кампания.

На събитието, което се състоя в центъра на града, бе представен силният отбор на Валя Берчева от хора, които са доказани професионалисти, с опит в местното управление, с активно участие в обществената сфера, с чисто име и стойностни каузи, които работят с енергия и хъс за развитието на общината.

Валя Берчева започна обръщението си към жителите на община Мизия с новината, че днес е одобрен за финансиране проектът за цялостен ремонт на детска градина “Незабравка” в града.

“Скъпи съграждани, приятели, благодаря на всеки един от вас, с когото през изминалите четири години и по време на кампанията имах възможност да се запозная и да поговоря лично.

Тези срещи ме мотивираха в работата ми като кмет на община Мизия, а днес ми дават  огромна надежда и сигурност, че хората от Мизия, Софрониево, Крушовица, Липница, Сараево и Войводово ще дадат доверието си за едно разумно и стабилно управление, обединено около каузата и желанието на всеки един от нас за по-добър живот в община Мизия.

Вие сте с хора с огромни сърца! Благодаря ви! Благодаря за възможността да ви познавам и да комуникирам лично с всеки един от вас!

Сега ни предстои най-важното преди изборите в неделя.

Предстои всеки от вас да вземе решение и да прецени дали да се обедини около добрите каузи и да даде възможност на община Мизия да продължи да се развива, подкрепяйки нашия екип, с който сме показали, че работим и градим с отговорност, мисъл и в интерес на всеки един от вас –  жителите на общината.

Или да върне с гласа си онази Мизия, която беше преди четири години- затънала в дългове и без перспективи за развитие.

Вашата подкрепа е важна, за да може община Мизия да има сигурно и стабилно управление, а силният ни екип да завърши проекти, от които зависи бъдещето на нашето родно място.

След четири години виждам нашата община подредена, сигурна и перспективна за младите хора, с достойна грижа за възрастните.

Моята цел е да привлечем инвеститори в Мизия, които да осигурят нормална работна среда и адекватно заплащане на труда.

С екипа ми ще продължим ефективната работа в областта на образованието, което е основата за развитие на нашето общество.

Това сме ние – хората, които ще продължим заедно с вас да надграждаме постигнатото. Хората, които ще направим така, че  всяко населено място в община Мизия да бъде прогресиращо, чисто, сигурно и предоставящо възможности за инвеститори, и за развитие на нашите деца!

Приятели, вярвам че заедно градим бъдещето на община Мизия, да го направим на 29 октомври с №7”., с тези думи се обърна Валя Берчева към мизийци.

Концертът на група “Мистик” събра всички заедно на сцената, а невероятните изпълнители от танцов състав “Плевен” и танцова формация “Балканджии” направиха истински спектакъл.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!