тодор алексиев хайрединГ-н Алексиев, какви са Вашите впечатления от срещите с хората в община Хайредин?

Знаете, че аз нямам приемен ден – хората могат да ме намерят по всяко време и да обсъдят с мен тревогите и проблемите си, които винаги сме решавали заедно. 

Това ме прави щастлив, защото знам, че макар и понякога да е трудно, хората искат и търсят моето мнение и помощ, което ме кара да се чувствам удовлетворен, че си върша добре работата.

Виждам задоволство у хората от добре свършената работа в изминалия мандат. Успяхме да надградим постигнатото в първите два управленски мандата и реализирахме редица важни проекти на територията на всички населени места от община Хайредин. 

Заложили сме и ключови проекти за развитието на общината за следващите четири години, които са на стойност над 20 милиона лева. 

Предстои да бъдат реализирани важни проекти в сферата на инфраструктурата, социалните услуги, образованието. Ще облагородим допълнително и градската среда във всички населени места от общината. 

Най-големият проблем в Община Хайредин са малкото работни места. Ковид кризата и политическата криза затрудниха инвеститорите и те имаха крайно ограничен ресурс за потенциални инвестиции, особено в малките общини, каквато е Хайредин, а програмите по временна заетост не са решение на проблема, но има нужда от тях като временна алтернатива.  Надявам се през новия мандат да няма кризисни периоди и да можем да привлечем инвеститор на територията на общината.

С какъв екип планирате да надградите постигнатото в последните 3 мандата?

Екипът ми се състои от доказани професионалисти, които нямат нужда от представяне – те са доказали с действията и успехите си, че работят отговорно и отдадено за развитието на цялата община Хайредин.

Надявам се да имаме и силен Общински съвет, който да подкрепя смислените инициативи и проекти за развитието на общината.

Кандидатите за общински съветници от нашата коалиция са познати хора – хора, които са обществено активни и работят за развитието на общината. Те са уважавани личности в професионалните и социалните си кръгове и наистина заслужават доверието на жителите на община Хайредин.

Какво е Вашето послание към жителите на община Хайредин? 

Доказахме, че успешно можем да управляваме община Хайредин. Познаваме добре пътя към нейното развитие. Можем да преодоляваме препятствията.

Реализирахме редица значими за развитието на общината проекти, а други ключови проекти са спечелени и с осигурено финансиране, като предстои да бъдат изпълнени в следващите четири години.

 Приоритетите ни са да продължим  развитието на община Хайредин и да надграждаме започнатото във всички сфери.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!