marina tashevaАрх. Марина Ташева е родена във Враца и живее в родния си град. Тя е майка на три деца, архитект по професия, има частно студио за проектиране. В професионалната си биография може да се похвали и със сериозен административен опит в качеството си на главен архитект в две общини от област Враца.Член на изпълнителния съвет на „Да, България!“-Враца и  кандидат за депутат от листата на „Демократична България-Обединение“ за нашия избирателен район.

Отново заставам пред вас с името, уменията и характера си.

За трети път тази година съм кандидат за народен представител и за трети път ще направя всичко възможно да се срещна с колкото може повече хора, за да чуя всеки.

Ще използвам опита и знанията си, за да дам решение на поставените от вас проблеми или най-малкото да дам кураж, самочувствие и вяра на всеки, че бъдещето ни е само и единствено в нашите ръце и сърца.

Макар и да не съм описвала детайлно работата си в предишните две кампании сега е време да изброя примери, в които конкретните ми усилия и време, инвестирани в обществени каузи дават резултат.

С изключение на един, за изброените проекти съм отказвала и не съм получавала възнаграждение. За въпросното изключение получих възнаграждение от 4 400 лв. без да имам избор, което веднага върнах като дарение.

Проектиране на спортна площадка на НУ „Св. Софроний Врачански“;
Проектиране на нов корпус към „Св. Софроний Врачански“;

Проектиране на нов корпус и СТЕМ зона към ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – одобрен проект за 1 800 000лв.;

Проектиране на СТЕМ център ПЕГ „Йоан Екзарх“ – одобрен проект за 335 000лв.;
12 проекта по програма ПУДООС и др.

Десетки са и малките обекти, в които съм помагала като специалист в моята област, както и в различни благотворителни акции, свързани с децата на Враца.

Никога не съм присъствала на откриване, не съм чакала официални благодарности, както и не съм търсила дивиденти в личен план.

Давам пример за това, че безкористните лични усилия дават общ добър резултат.

За “Демократична България – обединение” гласувайте с №30 машинно и в бюлетината, а за арх. Марина Ташева гласувайте с преференция 102.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!