Кандидатите на “Българските патриоти” се срещнаха с жителите на Мездра.

В Археологически комплекс “Калето” Красимир Богданов представи листата на коалицията и запозна присъстващите с програмата на патриотите, като уточни, че те никога не са били “патерица” на властимащите, не са участвали в корупционни схеми, а са работили в интерес на българския народ.

“Не е лесна битката, която ни предстои. Да бъдем, или да не бъдем в Народното събрание, няма да ни направи по-малко родолюбци. Затова се изправяме пред вас с чиста съвест, защото каквото и да се случи след 11 юли ние ще продължаваме да защитаваме България. У нас все някой иска да “изчегърта” някого. Ние говорим за обединение около най-значимите за нацията ни проблеми: демографската криза, лошото здравеопазване, борбата с монополите, доходите, националната сигурност. Ако нещо трябва да бъде изчегъртано, това са всички, които ощетяват по-всевъзможни начини и на всички нива българския народ” – каза Красимир Богданов.

Кандидатите за народни представители от листата с N -16, д-р Тихомир Тодоров, Красимир Ангелов и Момчил Янков призоваха да се гласува за хора, които са познати, хора, които са доказали, че отивайки в парламента не забравят откъде са тръгнали, хора, които винаги са готови да помогнат без да делят хората по политическа принадлежност.

Хора, като Красимир Богданов, който в 43 и 44 НС беше готов и ще продължава да бъде за срещи очи в очи, винаги, а не само по празници и рязане на лентички.

По-рано през деня, Богданов разговаря и с хората в Искърското дефиле.

На 11 юли гласувайте с №16 за “Българските патриоти”!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!