Над 500 привърженици и съмишленици на ГЕРБ-СДС, общински съветници и кметове от Бяла Слатина приветстваха водача и листата от кандидати за народни представители.

Домакини на събитието бяха кметът на общината инж. Иво Цветков и общинският ръководител на ГЕРБ Стефан Терзийски.

„Благодарение на подкрепата, която имаме в годините от народния представител Красен Кръстев, в Бяла Слатина са реализирани едни от най-значимите проекти, променили средата на живот на всички наши жители. Пълноценно се работи, когато има чуваемост. При обсъждането на решенията, най-важно е да си говорим за всичко предстоящо на малки имена – така, както разговаряме с Красен”, отбеляза инж. Иво Цветков при представянето на листата и призова за гласуване за силния отбор на ГЕРБ-СДС с номер 22.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Бяла Слатина и общински съветник Стефан Терзийски заяви, че политическата обстановка и незрялото управление в последните 3 години влияят пряко върху възможността на региона да се развива.

„ГЕРБ-Бяла Слатина е структура, която винаги показва отлични изборни резултати. Нека го направим и сега с номер 22. Благодаря Ви за доверието”, посочи Терзийски.

Водачът на листата Красен Кръстев увери присъстващите, че ГЕРБ-СДС е единственият разумен избор във вота на 9 юни.

„Казваме „стоп“ на експериментите, на задълбочаването на кризите и фрагментирането на обществото”, бе категоричен той.

Кръстев припомни, че само ГЕРБ може да изпълни поетите ангажименти – регионът, общините и малките населени места да се развиват.

„Затова в бюджета на държавата защитихме средства в размер на близо 15 млн. лева за ремонти и облагородяване на уличната мрежа, централната пешеходна зона и обществени пространства в Бяла Слатина”, посочи той.

Красен Кръстев направи за пореден път заявка за успех на коалиция ГЕРБ-СДС с пълен четиригодишен мандат, като очерта основните приоритети в управленската програма.

„Според нашите избиратели, политиците трябва да поемат отговорността за осъществяването на управленската програма, като посочат най-подготвените си политически фигури за реализирането й. Само ние можем да носим отговорността в управлението. Виждаме изхода единствено във връщането на нормалността в политиката, в икономическите и обществените отношения. Вярвам, че общата политическа конструкция трябва да следва стратегически и управленски правила в синхрон с демократичността. Това е начинът да избегнем криза в демокрацията. Трябва ни стабилна България в сигурна Европа. Подкрепете ни и в двете листи с номер 22”, изтъкна депутатът и водач на листата Красен Кръстев.

Коалиция ГЕРБ-СДС е под номер 22 в изборите за Европейски парламент и за Народно събрание!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!