ГЕРБ регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет на Враца, кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници.

Документите бяха внесени от Калин Каменов, от общинския ръководител на ГЕРБ-Враца д-р Иво Ралчовски и председателя на Общински съвет д-р Владимир Христов.

На регистрацията присъстваха също настоящи и бъдещи общински съветници и представители на партийната структура.

Кандидат за кмет и водач на листата от общински съветници е Калин Каменов.

„Тръгваме уверено към победа, регистрирайки пълни листи от подготвени кандидати, които ще спечелят доверието на врачани. Вярвам в мъдрия избор на нашите съграждани и съм сигурен, че ще бъдем отново първа политическа сила. Нашата листа от кандидати е изключително балансирана. Залагаме на приемствеността – на личности, разпознаваеми и с политически опит, както и на млади хора, на чиито ентусиазъм и иновативност ще разчитаме”, коментира Калин Каменов.

Той уточни, че заедно с кандидатите, ще проведат позитивна кампания, с ясни послания към хората.

”Имаме амбицията да сме победители още на първи тур, защото сме единен отбор и сме доказали, че можем да управляваме отговорно”, допълни Каменов.

В кметствата в общината, ГЕРБ залага на успешните си кметове, а в част от населените места кандидатите са нови и амбициозни личности, с реални решения за развитие.