Ивалин Тодоров е кандидат за кмет на с. Крушовица. Той е на 25 години от с. Крушовица. Завършил е средното си образование в гр. Мизия, в професионалната гимназия с професия “готвач”. В момента изучава аграрно инженерство в “Аграрен Университет” гр. Пловдив.

Тодоров е един от младите хора, които се връщат от големия град в родното си село, защото “камъкът си тежи на мястото”. Като част от екипа на г-жа Валя Берчева в последните две години, вижда амбицията и хъса, с които работят и резултатите, които заедно постигат за развитието на всяко едно населено място в община Мизия.

Иска това да продължи да се случва в Крушовица и заедно с екипа на Валя Берчева да градят бъдещето на селото.

Тази неделя се явявате на балотаж, какво ви провокира да пожелаете да се кандидатирате за кмет на с. Крушовица?

Обичам родното си място и избрах да дам труда и енергията си за неговото развитие. Това беше причината, поради която напуснах големия град, а и защото вярвам, че камъкът си тежи на мястото. Като активен млад човек мечтата ми е да градя бъдещето на Крушовица, заедно с моите съграждани. Сигурен съм, че ще имам подкрепата на кмета на общината Валя Берчева.

Какви са инициативите, които успяхте да реализирате и то без да сте кмет на населеното място?

Благодаря от сърце на жителите на селото, които ми се довериха и ме подкрепяха при реализация на моите идеи, още преди да се кандидатирам за кмет. На г-жа Валя Берчева, която прие тези идеи за развитието на Крушовица и те станаха факт.

Това са изграждането на детска площадка, нови съоръжения в детските градини и изграждане на открит фитнес .

Радвам се, че храм “Света троица” в Крушовица отвори врати за миряните и благодаря на всички хора, които помогнаха за това. Сигурен съм, че като кмет на селото ще мога да направя много повече за неговото развитие и след четири години нашето родно място ще бъде с обновен площад, подменено улично осветление и регламентиран пазар.

Включени сме в генералния план за гробищните паркове ,за да придобият те подобрен вид – с обособени алеи, гробни места и стабилна ограда. Това, което предстои да бъде направено и се надявам да участвам в тези дейности вече като кмет, е да се проектира парк с алеи, съоръжения и футболни игрища в селото.

Планиран е и цялостен ремонт на площада и пространствата, които са пред кметството и читалището, и външен ремонт на “Здравната служба“.

Разбирам много добре, че животът ми коренно ще се промени, но животът на човек се гради и развива според неговите приоритети. Моят приоритет е родното ми място и искам да работя за развитието на с. Крушовица.

Младостта не е порок, за мен младостта е амбиция, хъс, но и отговорност. Спокоен съм, защото в общинския екип се срещат мъдростта и опита на възрастните с енергията, смелостта и амбицията на младите. Не веднъж заедно с тях сме намирали и реализирали добри решения за селото. Когато Мизия бе изправена пред риск от поредно бедствие, аз бях човекът, който денонощно следеше нивото на реката и бе в пряка комуникация с общинския екип.

Направих това не по задължение, а защото се чувствам отговорен стопанин на общия ни дом.

 

Защо жителите на с. Крушовица трябва да Ви гласуват доверие на балотажа в неделя?

Всички в селото ме познават, а някои от хората ме помнят от дете. Днес като сериозен зрял човек заставам пред жителите на Крушовица, за да поискам тяхното доверие – за да успеем заедно и обединени да надградим постигнатото от Валя Берчева и нейния екип за изминалите четири години.

Да, наистина съм на 25 години, но за мен е водеща силата на моста между поколенията. Родителите ми ме научиха да подавам ръка на нуждаещите се, да се грижа за хората си и да пазя честта си!

Макар и на 25 години, заявявам най-отговорно, че ще работя разумно и почтено в името на всеки един жител на с. Крушовица. Имам желанието и знам как родното ми село да продължи да се развива! Познавам наболелите места и смятам, че обещанията са хубаво нещо, но още по-хубаво е тяхното изпълнение. За това ще докажа с делата си, че имам волята, силата и енергията да се справя с това! Вярвам във Вашата подкрепа с номер 7!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.