„Тъжно е и страшно в една типично българска община, като Борован да печели антибългарска партия. Пет века България е била под турско робство и сега сами по места започваме да вървим натам, за дребни суми и привилегии. Затова ли хиляди българи дадоха живота си? Поругава се паметта на Ботев и Левски! И ние няма да го позволим. Патриотите бяхме ограничили секциите в Турция до 35, а сега са над 120. Ясно е какво се цели, отново контрол и участие, още по-сериозно, в българската политика. Това не бива да се случи, като на 11 юли дадем отпор и гласуваме за хора, които наистина милеят за България партия”,

каза Красимир Богданов – водач на листата на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ за Врачанско.

В Бяла Слатина една от основните теми, която беше засегната беше здравеопазването и условията в областните и общинските болници.

По този повод водачът на листата с номер 16 беше категоричен:

“Ние ще работим за това, в тези здравни заведения условията да бъдат променени. Ясно е, че няма как да се случи с магическа пръчка, но поетапно и със създаването на национална програма за обновяване на лечебните заведения то ще стане факт. Да, пътищата и магистралите са важни, но нали по тях трябва да пътуват хора. С една бързо стопяваща се нация и липса на адекватни здравни грижи кой ще пътува.”

На срещите в общините присъстваха и кандидатите за народни представители Робертино Маринов, д-р Тихомир Тодоров, Красимир Ангелов и Момчил Янков. Към тях също имаше конкретни въпроси според сферата, в която работят.

Част от хората споделиха, че страхът в по-малките населени места за това, че не са привърженици на определени партии започва да отстъпва, въпреки заплахите, особено към работещите в общински и частни структури, и затова има надежда за бедния ни Северозапад.

На 11 юли гласувайте с №16 за “Българските патриоти”!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!