Първият в листата на “Българските патриоти” за Врачанска област Красимир Богданов и кандидатите за народни представители д-р Тихомир Тодоров, Красимир Ангелов, Момчил Янков и Деян Митев се срещнаха с жителите на град Криводол.

На събитието присъства и Петя Диковска от Плевенската патриотична листа.

Това което събра ВМРО, Воля и НФСБ е фактът, че нашата страна е наистина в опасност и има нужда от обединение на всички патриотични сили.

С тези думи Красимир Богданов откри срещата и допълни:

“Безбройни са заплахите, които ни застрашават и никой от сега действащите политически формации не иска да се заема с разрешаването им. Българската нация изчезва и затова спешно трябва да се вземат мерки, младите хора да остават в България и да раждат децата си тук. А това ще се случи, когато се инвестира в тях и семействата им. Ние успяхме да стартираме програмата за безплатни детски градини и дано това продължи, защото таксите са едно не малко перо от семейния бюджет. Не е тайна, че нацията ни застарява и смъртността е най – високата в ЕС.”

Богданов подчерта, че проблемите са много и за тях освен да се говори, трябва и да се решават, и затова патриотичната формация трябва да продължи работата си и да изпълни програма си, защото са доказали, че основен приоритет са българските граждани.

Канидатът за народен представител и председател на общинската организация на ВМРО в Криводол д-р Тихомир Тодоров сподели, че в момента разединението в България е голямо и пагубно за нацията ни. Хората са обезверени и всичко това се случва, защото някои политически партии трупат лични дивиденти на гърба на народа. За да се спре тази порочна практика има едно решение.

“Трябва да се обединим. Това винаги е била наша основна задача. Затова и хората трябва да ни гласуват по-голямо доверие, защото с 21 депутати в 44 НС ние постигнахме не малко и трябва да продължим започнатото. В името на България и българите.” – каза в заключение Тодоров.

Кандидатите за народни представители Красимир Ангелов и Момчил Янков споделиха на срещата в Криводол, че патриотичната идея е кауза и няма зависимимостти, защото България е над всичко.

За пореден път своята подкрепа за врачанската патриотична листа засвидетелства Петя Диковска, която е в листата на “Българските патриоти” в област Плевен, която каза, че и трите партии винаги са имали последователна социална политика и тя трябва да продължи за добруването на българския народ.

Преди срещата, която се състоя в залата на Читалище “Никола Й. Вапцаров” Красимир Богданов се срещна с още жители на Криводол на традиционния съботен пазар. Хората споделиха, че градът им се обезлюдява, младите хора бягат в големите градове, защото тук нямат перспектива. Проблемите са актуални за Северозапада.

Част от проблемите в малките населени места идват от неравномерната държавна подкрепа за различните региони, беше категоричен водачът на листата на патриотите. Затова “Българските патриоти” са готови за радикални промени, които да са насочени точно към обикновения гражданин.

Богданов подчерта, че въпреки съпротивата на управляващите и опозицията започнатото от тях трябва да бъде доведено докрай. Без компромиси и с решителни действия.

На 11 юли гласувайте с листата на “Българските патриоти” с № 16!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!