„Вие сте моят избор, аз преди за други гласувах. Знаете, че сме друго поколение, но видях, че мислите за нас старите и за внуците ни. Децата ми гласуват за вас и са прави. Подкрепям децата, внуците и вас!”.

Така 76 – годишната Павлина от Роман посрещна водачът на листата на “Българските патриоти” Красимир Богданов, евродепутатът Андрей Слабаков и кандидатите за народни представители д-р Тихомир Тодоров, Красимир Ангелов и популярния актьор Петьо Цеков.

„С отмъщения, реваншизъм, преследване и така популярното напоследък “изчегъртване” нищо няма да се постигне. Омразата никога не води към добро. Появяват се някакви хора. Обещават! Но те не са „нови“ и всички знаем какво са направили досега. Вие сте потърпевши години наред от такива обещания. Истинската промяна е смяна на модела, а не замяната на едни „мутри“ с други“, каза първият в листата Богданов.

В емоционално обръщение евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков припомни, че България не е само държава, макар и бедна в момента, но България е държавата дала начало на Европейската цивилизация, дала азбука и култура на половин свят.

„Затова подкрепям Патриотите, защото те бранят традициите, ценностите, културата и вярата ни от чужди посегателства“, заяви Слабаков.

На 11 юли гласувайте с №16 за “Българските патриоти”!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!