Кубрат Пулев и неговият агент Ивайло Гоцев са поставили ултиматум на британеца Антъни Джошуа. До една седмица щабът на Джошуа трябва да определи мястото и датата на двубоя за световната титла на Международната боксова федерация.

“Шампионът трябва да излезе от прикритие и да покаже какво е да си световен шампион, защото той го дължи на света. Тяхната страна е друг филм. Там става дума за много манипулации, маневри и игри. Разбирам, че Еди Хърн е искал да изкара много пари от срещата, да издои кравата Джошуа и смятам, че точно там е самият проблем, защото една потенциална среща срещу Кубрат е много опасна за тях. Самите те знаят, че има голяма вероятност да загубят, така че златната кокошка няма да снесе голямото златно яйце срещу Тайсън Фюри”, коментира Ивайло Гоцев в интервю за “Нова телевизия”.

Сред вариантите за мача са Римският амфитеатър в Пула, Хърватия, както и Саудитска Арабия и Китай.

“Наистина една такава битка между двама гладиатори, особено ако бъде предоставена арената в Пула, ще бъде нещо уникално. Ще бъде нещо, от което имаме нужда. Ако остане за октомври, ноември, декември само, за да продадем някакви билети и да има някаква финансова облага, мисля, че това отново ни връща назад. В момента трябва да бъдем креативни, трябва да правим нещо ново. Една седмица ни остава. Това е, което ние изискваме и сме им дали нашия ултиматум, защото все пак имаме много силен адвокат в нашия щаб. Няма накъде, има подписан контракт”, категоричен бе още Ивайло Гоцев.

Снимка:RTE