Започна записването за новия курс по програмиране за начинаещи на Враца софтуер общество.

Тази година е с нова програма и ще изучава Front-end разработване с JavaScript.

Обучението стартира октомври, а желаещите могат да кандидатстват на сайта на Враца софтуер до 24 септември.

Курсът е подходящ както за ученици и студенти, така и за възрастни, без никакъв опит в програмирането, решили да се преквалифицират и да станат едни от най-търсените специалисти в сферата. Той е разделен в два модула, като в тях ще се набляга на практически занимания и вникване в същността на технологията. Занятията ще се провеждат в удобно за учащи и работещи време.

Знанията и уменията, които ще придобият курсистите по време на обучението, ще дадат възможност на всеки с достатъчно желание и време, да има перспективна работа с мотивиращо заплащане и то във Враца.

Най-добре представилите се ще имат шанса да започнат платен стаж към софтуерна компания. За мотивираните и отлични курсисти са предвидени и стипендии.

Лектор на курса ще бъде специалистът по Front-end технологии и съосновател на врачанската компания Balkan Software Studiо Светозар Станев.

Вече седем години Враца софтуер общество организира курсове по програмиране и други дигитални професии. Стотици намериха своето ново поприще и се развиват успешно в сферата на технологиите.

Ако искате и вие да си програмирате по-добро бъдеще, побързайте да се запишете за курса по Front-end разработване с JavaScript!