Враца ще бъде домакин на последното по ред регионално състезание от сезон 2022 на футболния турнир за любители Каменица Фен купа. Броят на заявилите участие отбори е 52. Те ще премерят сили на 30 и 31 юли в спортен комплекс „Winbet арена“. Кои са те и кога ще се проведат двубоите можете да прочетете тук.

Първите мачове от регионалните турнири започват още в събота, 30 юли, от 08.30 часа. В неделя ще се проведат осминафинал, четвъртфинал и полуфинал. След това от 14.30 часа ще се изиграе и финалният мач, на който ще се реши регионалният победител на Каменица Фен купа за Враца. В неделния ден ще присъстват и специални гости – Валентин Станчев, бивш български футболист, нападател, а от началото на 2014 г. изпълнява длъжността Главен селекционер на ДЮШ на ПФК Лудогорец Разград. Другият специален гост е централният защитник Росен Кирилов.

Вече са ясни имената на 11-те финалисти, които ще премерят сили за спечелване на триумфалния приз на Каменица Фен купа по време на финала в Пловдив на 10 и 11 септември. Тази неделя ще разберем и кой ще бъде победителят от регионалния турнир в гр. Враца, който ще има шанса да се бори за голямата награда на Каменица Фен купа 2022 – представяне на страната ни на Европейското клубно първенство по мини футбол в Унгария.

За да не скучае никой на зеления килим, организаторите са се погрижили за приятното прекарване не само на участниците, но и на техните семейства и приятели, които са решили да ги подкрепят на място. „Не се сърди човече“, „Точен шут“, „Дженга“, „Изтегли въжето“ и табла са само част от подготвените игри.

Един от всички участници в игрите на терен ще има шанса да спечели 365 бири Каменица за споделяне с приятели. Планирани са и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и партньорите. Входът за всички събития е свободен.

Футболната инициатива е подкрепена от Българска асоциация мини футбол (БАМФ), спортният бранд на Христо Стоичков H8S и италианският производител на спортни облекла и екипировка Givova, които са и официални партньори. Със специални спортни комплекти, осигурени от марката H8S Hristo Stoitchkov, ще си тръгнат победителите в регионалния турнир.

За повече информация, следете официалния уеб сайт на турнира kamenitzafancup.bg, както и Facebook страницата www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram профила @kamenitzafancup.