Този уикенд във Враца ще пристигнат най-добрите дрифт пилоти в страната, които ще премерят сили по пътя за хижа “Пършевица”.

Програмата на двудневното състезание започва на 26 август /събота/ със свободни тренировки и квалификации от 09:00 до 18:00 часа.

Кулминация в първия ден е парадът и представянето на пилотите, които участват в дрифта. Освен състезателни автомобили, в дефилето ще участват и мотори. Началото е в 19:00 часа на площад “Христо Ботев”.

Програмата продължава и на 27 август /събота/, когато на трасето по пътя за х. “Пършевица” състезателите ще премерят сили. Най-добрите ще бъдат наградени в 19:00 часа на централния площад в града.

За желаещите да посетят събитието е осигурен превоз и за двата дни от “Тролейбусен транспорт”.

По маршрут Враца – м. “Учителски колонии” извозването на гражданите ще се извършва на всеки кръгъл час от 07:00 до 15:00 часа /начална спирка “Суми” – пл. “Св. Софроний Врачански” – “Дом на туриста” – м. “Учителски колонии”/.

В обратна посока превозът ще се осъществява в интервала от 10:00 до 19:00 часа.

От транспортното дружество ще извършват и превози от м. “Учителски колонии” до старта на трасето.

Билетът е в размер на 5 лв. и важи и за двете посоки.

Повече информация за събитието може дс откриете тук: https://facebook.com/events/s/sodrift-bulgarian-drift-series/1429452447788315/