За четвърта поредна година Враца Софтуер организира курс по ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ и за първа година курс по Софтуерно тестване (QA).

Подходящи са за хора, които искат да работят дистанционно за клиенти от цяла България и света или пък искат да научат как да популяризират своя малък или среден бизнес онлайн.

Предназначени са както за ученици в гимназия, така и за възрастни, които имат желание да се преквалифицират.

Те ще бъдат напълно БЕЗПЛАТНИ като част от проект “Посока за професия” , изпълняван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Младежка безработица.

Кандидатстването е отворено до 20 март.

Желаещите могат да се регистрират за курса по Дигитален маркетинг тук: https://vratsasoftware.com/application/create/2 , и за курса по Софтуерно тестване (QA) тук https://school.vratsasoftware.com/application/create/5 .

Продължителността и на двата курса ще бъде по 3 месеца. Графика на занятията ще бъде съобразен с работещите и учащи курсисти.

Във времена на пандемия бизнеса все повече разбира защо е важно да бъде дигитализиран и колко по-голям е шансът да достигне до голям брой хора чрез ДИГИТАЛНИЯ МАРКЕТИНГ. Ще бъдат разгледани някои основни направления в сферата: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия и още много актуални теми.

От своя страна Софтуерното тестване (QA) предлага все по-голяма почва за развитие в световен мащаб, тъй като по статистически данни потребителите на интернет само в България са над 4 200 000 млн. души. С развитието и разрастването на IT сектора, нараства нуждата от качествен контрол. Всяка компания желае нейните продукти да са възможно по-изпипани, което води до увеличаването на ролята и значението на софтуерния качествен контрол.

Лектори ще бъдат:

➡ Ивайло Йорданов – консултант по дигитален маркетинг и основател на агенция за дигитален маркетинг evol.bg.
➡ Кирил Тодоров – инженер по софтуерно тестване в Experian.

След приключване на обучителната програма, успешно завършилите ще имат възможност за СТАЖ!

Екипът на Враца Софтуер Общество има за мисия да осигури възможност за предизвикателна и добре платена работа във Враца. Вече 6 години преследваме тази цел и вярваме, че занапред ще предоставяме на нашите курсисти все повече възможности да се преквалифицират и сменят работата си с по – добра или да стартират успешно собствен бизнес именно след посещение наш курс.

Това обучение е в рамките на проект „Посока професия”, изпълняван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Младежка безработица, в рамките на финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм. В България проектът се изпълнява от Фондация “Работилница за граждански инициативи”. Доставчик на обучението е Вола Софтуер ООД.