Заснеха видеоклип, който популяризира внушителния проход Вратцата и местността Градище.

Късометражният филм е финансиран от план-сметката на археологическите проучвания на историческото място за сезон 2019 г. Идеята за заснемането на красивия скален масив и древния град Вратцата е на археолога, ръководител на проучванията – д-р Нарцис Торбов и на общественика Христо Илиев. Заснемането и обработката на видеоклипа е дело на оператора Ивайло Нелов.

Рекламният видеоклип е дарен вече на Община Враца и целта му е да промотира историческите и природни забележителности, както и Враца като туристически продукт.

Видеоклип промотира прохода Вратцата

Видеоклип промотира прохода ВратцатаЗаснеха видеоклип, който популяризира внушителния проход Вратцата и местността Градище. Късометражният филм е финансиран от план-сметката на археологическите проучвания на историческото място за сезон 2019 г. Идеята за заснемането на красивия скален масив и древния град Вратцата е на археолога, ръководител на проучванията – д-р Нарцис Торбов и на общественика Христо Илиев. Заснемането и обработката на видеоклипа е дело на оператора Ивайло Нелов.Рекламният видеоклип е дарен вече на Община Враца и целта му е да промотира историческите и природни забележителности, както и Враца като туристически продукт.

Posted by Община Враца – Новини, сигнали и предложения on Wednesday, September 18, 2019