Свършиха билетите за хитовата постановка на Драматично-куклен театър-Враца „Роклята беглец“, която ще се играе утре вечер- 26 април, от 19 ч. в камерна зала.

Днес, /25.04/ брилянтната комедия ще зарадва публиката във Видин, но и там местата са ограничени.

В пиесата известните актьори Елен Колева, София Бобчева, Цветан Николов и Христо Терзиев се впускат в луда надпревара за уникално красива булчинска рокля, която изчезва електронно, а преследването й води до невероятни комични ситуации.

Постановката е по текст на австрийския комедиограф Щефан Фьогел и под режисурата на директора на Врачанския театър Владлен Александров, който стои зад десетки хитови заглавия.

Спектакълът „Роклята беглец“ на Драматично-куклен театър-Враца продължава и през следващия месец с турнето си из цялата страна, а в понеделник, 29 април, Врачанския театър ще зарадва публиката с премиера на най-новата си постановка за деца „Аладин“ по приказки от „Хиляда и една нощ“.

Режисьор на детския спектакъл е Лео Капон, а в новата куклена пиеса своя дебют на врачанска сцена ще направят две млади актриси- Мелис Скендерова и Вероника Йорданова Тодорова.