Отборът по стрелба на Спортен клуб „Спартак – Враца“ при ОДМВР – Враца взе участие в Републикански турнир по стрелба „ВЕЛИЧКО ВЕЛИЧКОВ“, който се проведе от 6 до 7 април 2022г. в гр. Плевен. Турнирът е традиционен и се организира от Спортна Асоциация на МВР, Стрелкова асоциация – МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България – Величко Величков.

В турнира участие взеха 19 отбора и общо 94 състезатели.

Отборът на СК „Спартак – Враца,, се прибра с актив от една купа и два медала. Катя Василева след най-бърза и точна стрелба спечели първо място в индивидуалната надпревара при жените. Ивайло Флоров се класира на трето място в индивидуалната надпревара при мъжете. Мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков спечели купата за трето място. В комплексното класиране СК „Спартак – Враца,, зае пето място от участвалите 19 отбора.

Стрелците на СК „Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за участие в зоналното първенство от Републиканският преглед по полицейска стрелба в гр. Монтана и Републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“ , който предстой през месец май в гр. София.