С голямо шествие и разнообразна програма Враца ще покаже своята подкрепа към любимия си отбор!

На 30 май /четвъртък/ стотици възпитаници на детски и учебни заведения ще вземат участие в традиционното мажоретно шествие. Стартът на пъстрото дефиле е в 17:00 часа пред Сувенирната палата, като под съпровода на духовия оркестър малките мажоретки ще преминат по пешеходната зона и ще стигнат до централния площад.

Непосредствено след шествието, отново от площад „Христо Ботев“ в 18:00 часа ще бъде дадено началото на общоградско шествие в подкрепа на футболния отбор на града.

Множеството ще премине през централната пешеходна зона и ще се отправи към стадиона, където от 19:00 часа започва баражът.

Подкрепата си за любимия отбор на Враца ще засвидетелства и неповторимият тенор Валери Георгиев.

След края на футболното съревнование централният стадион в града ще бъде покорен от нежния глас на Деси Добрева!

Осигурен е транспорт за живущите в кварталите „Дъбника“, „Сениче“ и „Металург“, на 30 май по маршрута на Линия №1 ще се движи извънреден превоз от 18:00 часа /начална спирка бл. №26 – и крайна – „квадратчето“ до НУ „Иван Вазов / и в 22:00 часа /начална спирка „квадратчето“ до НУ „Иван Вазов“ и крайна – бл. №26/.

Освен превозни средства на градския транспорт, в превоз на пътници ще се включат и атракционните влакчета, които ще извършват превози от 17:00 часа от бл. 26 до стадиона.

Входът за баража на Ботев Враца е СВОБОДЕН!

Очакваме Ви!