Вчера, 16 септември, кметът на община Козлодуй Маринела Николова и служители на общинска администрация се срещнаха с 28 представители на блоковете 12, 15, 16, 16А, 17, 17А, 20, 20А, 21 и 22, в ж.к. 3 – юг.

Въпросите и темите, които бяха коментирани, касаят най-вече инфраструктурата, благоустройството и чистотата.

Гражданите изразиха своята благодарност за направените от Община Козлодуй положителни промени в града.

Живущите подчертаха, че подобни срещи са изключително полезни и че се радват, че кметът и общинска администрация се обръщат към тях за мнение и съвместно решаване на проблемите.

Г-жа Николова запозна присъстващите с предстоящите ремонти и подобрения в града.

„Към момента се работи по обновяване на ул. „Симеон Русков”. В това число – полагане на нова пътна основа, в участъка от кръстовището при РУ – Козлодуй до кръстовището с ул. „Христо Ботев”.

Ще бъдат подменени уличното осветление, бордюри и тротоари. Извършва се ремонт на прилежащите паркинги при блоковете 12А, 15, 16, 16А, 19, 20А и 22”, каза кметът на община Козлодуй.

На 27 септември (понеделник) от 17:00 часа е следващата среща на кмета с домоуправителите на блоковете 1, 2, 2А, 6, 6А и 7 в жк-3 север, като срещата ще се състои пред спортна зала „Христо Ботев”.

Припомняме, че г-жа Маринела Николова инициира срещи с домоуправители на жилищните сгради, за да се коментира редът за поддържане и използване на прилежащата площ към сгради в режим на етажна собственост и други актуални благоустройствени въпроси.