На 28 юли /четвъртък/, в периода от 08:00 ч. до 14:00 ч. ще бъде ограничено движението в едната лента на бул. „Втори юни“ в участъка между ул. „Екзарх Йосиф“ (50-70 м след кръстовището с бул. „Втори юни“) и ул. „Георги Бързашки“.

Промяната в движението е във връзка с извършване на строително-монтажни дейности на обект. Уведомени са контролните органи и е създадена временна организация и безопасност на движението.

Със средства от бюджета на Общината се обновява пътната инфраструктура в града и населените места.

Към момента с нова настилка са улиците: “Спас Соколов”, “Братя Миладинови”, “28 Октомври”, “Сан Стефано”, “Веслец”, “Софроний Врачански”.

Строително-ремонтни дейности се реализират и на алеите към централния стадион, както и на улиците – “Г.С.Раковски” и “Беласица”.

генерал агрохимикали

В началото на месеца стартира възстановяването на пътни участъци в квартал “Бистрец”, като до момента са бетонирани стръмните отсечки: “Стоян Орловски”, “Манастриска”, “Сливница”и “Мътница”. Строителната техника е положила нова асфалтова настилка на ул. “Касината”, а дейностите в квартала продължават.

Ремонтите по пътната инфраструктура ще се изпълняват и през следващите месеци с осигурените над 600 000 лева от преизпълнение на бюджета. Средствата ще бъдат инвестирани за участъци в жилищните квартали на Враца и населените места.