Община Козлодуй Ви кани на обществено обсъждане на Предварителен проект на Общ устройствен план (ОУПО) на община Козлодуй, което ще се проведе на 01.03.2023 г. (сряда) от 11:00 часа в заседателна зала, етаж № 2 в сградата на Община Козлодуй.
Обсъждането се провежда на основание чл. 127, ал. 1 от Закона за устройство на територията и на него са поканени всички заинтересовани граждани и организации, централни и териториални администрации, специализирани контролни органи и експлоатационни дружества.
Всеки заинтересован да се запознае с цялата документация може да го направи всеки делничен ден е от 08:30 ч. до 15:00 ч. в административната сграда на Община Козлодуй, Дирекция „Устройство на територията” на адрес: гр. Козлодуй, ул. „Христо Ботев” № 13, както и на сайта на Община Козлодуй: www.kozloduy.bg.
До 01 март (сряда) в Община Козлодуй ще се приемат писмено мнения, възражения и въпроси, относно документите по Предварителен проект на Общ устройствен план (ОУПО) в информационния център в сградата на Община Козлодуй или на официалния e-mail: obshtina.kozloduy@gmail.com
Очакваме Ви, защото Вашето мнение е важно за нас и за развитието на община Козлодуй!