На 22, 23 и 24 септември в Ботев парк ще се проведе Фестивал на занаятите и изкуствата – Козлодуй 2023 г. Община Козлодуй организира събитието за пети път.

Празничните фестивални дни ще бъдат изпълнени с богата културна програма, включваща фолклорни концерти на любители и професионалисти. Форумът ще включи и изложение-базар на занаятчии и художници от региона и страната, майсторски работилници и ателиета.

Във фестивала ще се включат читалищата, пенсионерските клубове и младежките организации в община Козлодуй, които ще представят различни школи и работилници за малки и големи, както и много други забавления. В неделния ден по традиция ще се състоят интересни и вълнуващи фермерски игри.
Във фестивалната програма с концерти ще участват: Нелина, Галена, народният певец Илия Луков, Цветелина Грахич, голямата сръбска звезда Цеца Величкович и оркестър.

Жителите и гостите на общината ще могат да ползват безплатен градски транспорт до Ботев парк и обратно. Графикът ще бъде качен допълнително.

През трите празнични дни е планирано да има видеозаснемане и фотозаснемане на събитието. Заснетите материали ще бъдат излъчвани и качвани в социалните мрежи, в сайта на общината, както и в сайтове на национални медии.

Очакваме Ви на 22, 23 и 24 септември на едно неповторимо изживяване – Фестивал на занаятите и изкуствата!

Вход – свободен.

В създаденото събитието ще се качва актуална информация за Фестивала, както и представяне на занаятчиите, участници в изложението-базар.