Комедията на врачанския театър „Извън контрол“ от Рей Куни ще се изиграе край морето.

Представлението на режисьора Венцислав Асенов, което е едно от най-харесваните заглавия в репертоара на трупата, ще бъде показано на 9 март на сцената на Народно читалище „Самообразование“ в Приморско.

През последните 3 месеца комедията „Извън контрол“ беше показана на няколко сцени в София и беше харесана от стотици зрители. Неслучайно във вторник, 27 февруари, представлението ще бъде изиграно на сцената на театър „Сълза и смях“ в София. Началото на спектакъла е от 19 часа, а билетите за него са на привършване.

До края на седмицата врачанският Драматично-куклен театър ще реализира още едно турне – на 28 февруари трупата гостува с две свои заглавия в община Кнежа. Децата в село Бреница и общинския център ще видят „Една история с две мишки“ от Жан дьо Лафонтен, а възрастните ще се любуват на комедията „Гимнастика за бременни“ от Здрава Каменова. Постановката е номинирана за режисурата на Петринел Гочев наградата „Златен кукерикон“, връчвана от Сатиричния театър. Публиката във Враца ще види едно от новите заглавия в афиша на трупата на 29 февруари от 19 часа в камерна зала.

Месецът завършва доста натоварен откъм събития – през следващите 7 дни врачанският театър ще изиграе 10 представления.