Много родители и близки изпълниха до краен предел салона на Народно читалище “Развитие-1893г.”, за да видят представянето на своите деца и внуци.

В спектакъла на Детския комплекс – Белоградчик участваха всички над 60 възпитаници на танцовите състави към школата по народни танци, клубовете по аеробика и художествено слово.

Освен народни танци в програмата бяха представени и по-бързи модерни ритми. С много интерес и настроение присъстнащите посрещнаха тематичните сценки и хумористични скечове с активното участие на магьосниците и останалите представители на клуба по художествено слово.

Преди началото на спектакъла бе изявата  на духов оркестър “Белоградчик” към НЧ “Развитие-1893г.”, който изпълни инструментални сюити по коледни песни и популярни мелодии. Във фоайето на читалищния салон учениците от СУ „Христо Ботев” подредиха коледен благотворителен базар.

Удовлетворението от представената програма беше всеобщо. Присъстващите станаха свидетели на прекрасна 90-минутна културна програма, която ги дари с много усмивки, позитивни емоции и прекрасно настроение – толкова нужни в съвременното българско ежедневие.