След успехът през 2019, уникалният проект „Музика в пещерата“ ще се реализира отново в разширен формат. От 4. до 6. септември, сред величествена обстановка и естествена акустика, пещерата Ледника отново ще е сцена за едни от най-добрите музиканти и артисти.

Специални гости в тазгодишния музикален форум ще бъдат:

Сензационния вокален квартет „Четиримата италиански тенори“, който пристига у нас за триумфален гастрол с популярни хитове от родината на белкантото.

Завладяващата публиката певица – Михаела Филева с концерт „Ин&Ян“ (с участието на Васил Крумов – китара)

Музика, поезия и танц в Спектакълът “Curiosas по време на романтизма (Жените по време на Романтизма )” с Надежда Цанова – пианист, Веса Тонова – прима балерина и хореограф, Йоана Буковска-Давидова – актриса, Росен Канев – премиер балетист.

Зорница Иларионова – брилянтен музикант с редица международни награди и представя достoйно страната ни на престижни музикални и световни сцени.

Победителят в конкурса за концерт-майстор на Акордеонния оркестър на Барселона – Калоян Куманов.
18 годишната българска цигуларка, която не спира да впечатлява цял свят с уменията си – Лора Маркова.

Създателката на трио ”Sanaton” – пианиската Ралица Ботева.

Симфониета Враца, заедно с неповторимия диригент Христо Павлов.

Повече информация за събитието ще откриете на Facebook страницата на фестивала –https://www.facebook.com/muzikavpeshterata и страницата на събитието – https://www.facebook.com/events/1360528497681783/

Билети на касите на EasyPay или онлайн на epaygo.bg

За резервации на билети и организирани посещения: 0896 718303

Фестивалът “Музика в пещерата” се осъществява с помощта на Сдружение „Обществен дарителски фонд за Враца”, Фондация „Америка за България” и https://openvratsa.bg/