За шеста поредна година по случай наближаващите светли Рождественски празници добротворци от столицата, обединени от каузата „Запази доброто“, организират благотворителна кампания в подкрепа на възрастни хора в неравностойно положение и на деца и лица с увреждания, лишени от родителска грижа.

Ето какво споделиха по този повод от „Запази доброто“ на своята страница в социалната мрежа Facebook:
Здравейте, приятели!

Кампанията на „Запази Доброто“ стартира отново! Коледа наближава, а с нея и коледните чудеса. Ако желаете да стоплите сърцата както на възрастни хора в затруднено финансово положение, така и на деца и лица с увреждания, лишени от родителска грижа, можете да го направите като се присъедините към нашата кауза.

🔺️ Желаем да подпомогнем възрастните хора с хранителни продукти, а на живущите в дома за увреждания да подарим това, което са написали в скромните си писма до Дядо Коледа.

🔺️ Пакетирани хранителни продукти с гарантирано дълъг срок на годност и желанията от писмата до Дядо Коледа ще приемаме на следните места и време:
* Всеки ден до 16.12.22 г. от 11:00 до 20:00 ч. в гр. София, Младост 3, Бизнес сграда Metro City, ет. 2 (бул. „Александър Малинов“ №51, срещу Mc’Donalds).

✅ Даренията могат да се изпращат и до автомат на Speedy с адрес: гр. София, Младост 3, бул. „Александър Малинов“ №51, Бизнес сграда Metro City, получател – Илияна Мирчева, 0897 941 948
🔸 Списък с примерни прокукти: 👉 https://bit.ly/3DYjYlM
🔸 Списък с желанията до Дядо Коледа: 👉
https://bit.ly/3EQTbu5
⚠️ Подаръците трябва да бъдат нови и надписани поименно.
🔺️ Инициативата ще се осъществи на 17.12.22 г. в Комплекс социални услуги за деца и лица с увреждания (КСУДЛУ) в гр. Мездра и в селата Моравица, Руска Бела, Дърманци, Лик, Ослен Криводол, Лютиброд, Люти Дол, Боденец, Горна Кремена, Зверино, Крета, Ребърково и др., област Враца.
Относно въпроси, моля, свържете се с нас на лично съобщение.
Телефон за контакти: 0897 941 948, Илияна Мирчева.
🔷️ Процесът на работа ще може да следите в нашата страница! Чрез споделянето на поста, Вие помагате на кампанията да достигне до повече добродетели! 😊
Нека запазим доброто заедно! Благодарим Ви!