С дарения от Фондация „Българска хранителна банка“ и от Гората.бг е разнообразена храната на потребителите на Домашен социален патронаж и на Дома за стари хора

37 незрящи от общините Мездра и Роман, членове на Териториалната организация на Съюза на слепите в България – гр. Мездра, бяха подпомогнати с хранителни продукти – безвъзмездно дарение от Фондация „Българска хранителна банка“. Всеки от пакетите съдържа 3 бр. купички „Alpro“, заквасен „Данон“, 3 бр. „Данонино“ и 3 бр. „Снакс“. Дарението е раздадено със съдействието на доброволци от Българския червен кръст.

Това е поредното дарение, което Общинският център за социални услуги и дейности – гр. Мездра получава от Фондация „Българска хранителна банка“. В началото на месец август незрящите от двете общини отново бяха подпомогнати с хранителни биопродукти.

С безвъзмездни дарения от Фондация „Българска хранителна банка“ – заквасен соев продукт „Alpro“, „Данонино“ и конфитюр от боровинки, и от неправителствената организация Гората.бг – дини, е разнообразена храната на потребителите на социалните услуги „Домашен социален патронаж“ и Дом за стари хора – гр. Мездра.