Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и психотерапевтът Димитрина Пеева организират серия от срещи, посветени на важните за тийнейджърите теми като любовта, взаимоотношенията, приятелството, пристрастяванията и зависимостите, както и кариерното ориентиране към специалността „психология“. Семинарите са озаглавени „Говорим откровено за…“ и са изцяло насочени към подрастващите и младежите в града.

Първата среща ще се проведе на 27 февруари от 11:00 ч. на тема „Любов и взаимоотношения при тийнейджърите”. Участието става след предварително записване на тел: 0896 207 977 (Тоника Тодорова) или на място в Зала за тийнейджъри в Регионална библиотека „Христо Ботев“, ул. „Петропавловска“ 43.

Психотерапевтката Димитрина Пеева е от Враца и е с дългогодишен стаж в областта на психологията. Тя е една от ученичките на известната Мадлен Алгафари и работи с изключителен професионализъм и отдаденост. Работила е също като педагогически съветник в училище и има опит с тийнейджъри и младежи.

През следващите месеци са планирани още 2 семинара за тийнейджъри, които отново ще се проведат в Тийн залата на библиотеката.

Очакваме вашите заявки.