Срокът за изпращане на снимките за фотографския конкурс по повод 30 май – Ден на град Козлодуй, който беше определен до 17-ти май, се удължава до 22 май 2020 г.

Темата на конкурса е „Козлодуй – красив през четирите сезона”. А желаещите да участват, могат да  изпращат  творбите си на електронна поща dhd.obshtina.kozloduy@gmail.com.

В конкурса него могат да участват всички желаещи, любители и професионални фотографи, над 16 години, от община Козлодуй.

Всеки участник има право да предостави по една авторска снимка. Снимките за фотоконкурса трябва да са направени през 2016, 2017, 2018, 2019 или 2020 г. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

Не се допускат творби не по темата на конкурса, селфита, фотоколажи, както и снимки, които съдържат допълнително прибавени графики.

Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация: име на автора фотограф; година на заснемане; година на раждане; адрес, имейл и телефонен номер.

След посочения срок всички снимки ще бъдат качени в събитие във фейсбук страницата на Община Козлодуй, където вотът ще се осъществява чрез харесване на снимката на съответния участник.

Изпращайки фотография за участие в конкурса, участниците дават съгласието си организаторите да ги използват по следния начин: да ги публикуват на хартия или в електронен формат, да бъдат част от календар на Общината, да бъдат включвани в изложби, свързани с община Козлодуй, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел представяне на конкурса.

Авторите на трите снимки, събрали най-много гласове чрез харесване, ще получат награди.