За трета поредна година по случай 5-ти декември – Международен ден на доброволчеството, Министерството на младежта и спорта провежда национален конкурс под надслов  „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна“ . Той е насочен към изявени млади доброволци от цялата страна. Целта на инициативата е популяризиране на добрия пример на изявените млади хора в България, положили труд в полза на обществото и добрите дела, които не бива да остават незабелязани. Състезанието се провежда на страницата на Национална информационна система за младежта във фейсбук посредством гласуване в рамките на седмица, като по регламент специалната награда печелят първите петима, събрали най-много харесвания със своите истории.

Две са победителките от Вършец в тазгодишното издание на най-големия конкурс за доброволчество в страната. Тедислава Димитрова е номинирана от училищния доброволчески клуб към СУ „Иван Вазов“ в раздел „Хуманитарни дейности“ и завоюва втори резултат. Емма Лилова е излъчена от Община Вършец за съхраняване и развиване на културните традиции.

Дългогодишната дейност на момичетата като доброволки и добрият пример, който дават на ученици и съграждани, дадоха своя резултат, за да получат девойките най-голямото признание в национален мащаб, благодарение на труда и добрите си дела.