На поредната от изнесените приемни кмета на община Козлодуй,  г-жа Николова, заедно със своя екип посрещна граждани в обновената заседателна зала в сградата на Община Козлодуй, чийто вътрешен ремонт бе реализиран благодарение на проект “Красива България”. На 20 ноември в срещата взеха участие Мая Занева, председател на ОбС, Николай Николов, заместник-кмет, Весела Вълкова, заместник-кмет, Кръстю Кръстев, началник на РУ Полиция, Чавдар Слабов, директор на ОП „КД”, Надя Вълчева, представител на Бюро по труда, както и представител на Социални грижи.
Г-жа Маринела Николова разказа за реализираните проекти през последната година – за реновираните отделения в болницата, за ремонтите в детските градини „Мир” и „Радост”, за обновяването на Ботев парк, за започналия ремонт на стария пазар. „Виждам, че много дечица, а и възрастни, играят футбол, волейбол или баскетбол на обновеното заградено игрище в ЖК-3 ЮГ. Вече имаме избран изпълнител за основния път, който ще се реконструира от МЦ „Дарис” до пристанището и през 2019-та започваме ремонтните дейности. Готвим процедура и за избор на изпълнител на реконструкция на уличната мрежа в ЖК-3 ЮГ. И този проект догодина ще успеем да реализираме. Към момента сме спрели ремонтните дейности на дворните пространства на „Мир” и „Радост”. Ще продължим догодина”, сподели кметът на община Козлодуй.
Други съществени проекти, по които Общината кандидатства, са за обновяване на свободното пространство между читалището и магазин „Корона” и за реконструкция на един километър от улица Освободител. Очаква се догодина да има резултати и за двата подадени проекта.
Г-н Кръстев, началник на РУ „Полиция” представи на присъстващите оперативната обстановка за град Козлодуй, която е относително спокойна в сравнение с предишни години, когато се е наблюдавал изключителен ръст на престъпна дейност в града. Част от проблемите, които бяха засегнати от гражданите, бяха свързани със състоянието на бл. 2 след санирането, както и лошото състояние след канализацията по ул. Освободител, ВиК авариите, както и възстановяването на настилките след отстраняването им. „ВиК авариите са изцяло ангажимент на ВиК – Враца. Ние ще дадем предписание и писмо до колегите авариите да се отстраняват, като се следват правилата и технологиите за изпълнението им”, отговори г-жа Весела Вълкова – заместник кмет на Община Козлодуй.
Имаше зададен въпрос за проекта за интернет в населените места. На този въпрос г-жа Николова, отговори следното: „Община Козлодуй е успяла да подаде необходимото проектно предложение и до 30 ноември чакаме резултат. За нас също е важно да бъдат изградени такива интернет зони, дори на стария пазар е по инициатива на фирмата изпълнител. Тя ще направи безплатна Wi-fi зона.”

На среща с граждани в заседателната зала на Община Козлодуй, като част от изнесените приемни на кмета Маринела Николова, бяха поздравени девет семейства за своите златни и диамантени сватби.

Последната среща от изнесените приемни е в клуба на турлашкия квартал, в петък 23 ноември от 17.00 часа.