Предупредих, че ИТН няма да позволят съставянето на правителство. А милиционерските номера на ГЕРБ няма нужда да се коментират – при тях летвата на морално и политически допустимото е толкова високо, способни са на всякакви интриги, записи, компромати – все пак се випусници на школата в Симеоново, какви да бъдат?

Още веднъж за да стане ясно – Трифонов изобщо не му пука за партии, промени, депутати, смяна на система. Той кешира проекта си яко, стана по-богат с няколкото десетки милиони. В неговата ценностна система – да не забравяме, неговата мечта беше да преуспее като “мутра”, като неговите идоли. И успя. А тези там Тошко, Митева и сие нямат никакво значение. Както и останалите депутатите от ИТН. Те са пушечно месо.
Ама нямало да влязат в Парламента – какво му пука на Трифонов, той не е бил никога в Парламента, а се радваше на Доганов статус – далечно дистанционно.
Има още драматургия да се развие – но не, ИТН няма да, допуснат КПКОНПИ, още по-малко Рашков начело, който да разследва на Слави новите милиони. Тази имуществена деклерация не случайно не се подава.
Ако трябва ще му измислят на Рашков ДС минало. В тази плоскост Борисов е майстор. Платено им е на ИТН да няма правителство.

 

Илиян Василев, Фейсбук