Парите за останалите без работа ще се получават след локдауна, за малкия бизнес някой друг път, за заведенията и фитнесите също. Обаче кабинетът отпуска общо 286 442,25 лв. на 2 фирми на един от основателите на ГЕРБ – императора на фолка Пайнера.

При това с европари, което веднага отива под надзора на Лаура Кьовеши. Няма скрито – покрито и минаване през втори  и трети лица – ощастливените със спешна помощ са Пайнер ООД и Пайнер медия ООД ( това е телевизия Планета, която премиерът обича да гледа), както всеки може да види на сайта на Министерството на икономиката и неговата програма Иновации и конкурентоспособност.

Досега във фолка главните иновации бяха силиконът за гърди и ботокса в устните – парите са по направление вискотехнологични услуги.

Ние се сещаме за някои възможности, за които стават певиците с подобрения, но не се връзват с кризата.

Припомняме, че при кабинета Борисов 1 вече избухна чутовен скандал заради финансиране на Пайнера точно през тази програма на Министерството на икономиката.

Тогава по нея получиха пари – своеобразен подкуп от властта, някои от най-известните теливизионни продуценти в България, които дълго време след това обгрижваха управляващата партия творчески, технологично и чрез звездите си.

Източник: 19 минути