Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Освобождение”, който се проведе от 26.02.2020г. до 28.02.2020г. в гр. Бургас.

В турнира, открит от областния управител на гр.Бургас – господин Вълчо Чолаков, се включиха 22 отбора и общо 105  участници.

Врачанските стрелци затвърдиха мястото си сред най-добрите в полицейската стрелба с пистолет.

Женският отбор, в състав Катя Василева и Габриела Гигова, влезе в призовото класиране на трето място, а мъжкият отбор, в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и  Румен Николов, остана на седмо място.

В комплексното отборно класиране врачани останаха на секунди от купата и заеха четвърто място.

В индивидуалната надпревара врачани останаха само с грамоти, при жените Катя Василева се класира на четвърто място, а Ивайло Флоров на шесто.

Републиканският турнир по стрелба „Освобождение“ се провежда за девети път в гр. Бургас и се организира от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3-ти март със съдействието на Община – Бургас и Областния управител на област – Бургас.

Следващото състезание, което предстои на нашите стрелци е участие в турнир „Величко Величков“ в гр. Плевен в началото на април.