Днес, дворът на Общностен център за деца и семейства- гр. Враца отново бе огласен от песни и детски смях.

Пред своите гости бъдещите първокласници от І-ва група на „Лятно училище 4“, с разнообразна и забавна програма, показаха колко много неща са научили през изминалия месец и на висок глас заявиха, че ще бъдат много добри ученици.

Водени от своята учителка Петя Първанова и медиатора Цветанка Иванова, те се превъплътиха в приказни герои, пяха, танцуваха и играха. Дейностите на „Лятно училище 4“ се реализират с безвъзмездната финансова помощ на ОП „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020 г. и дават незаменима подкрепа за равен старт в училище на деца от уязвими групи и такива в неравностойно положение.

Всички бъдещи ученици получиха много подаръци – тетрадки, моливи, флумастери, книжки, а четири от малчуганите, показали най- голямо старание в обучението, получиха и прекрасни ученически раници, пълни с всичко необходимо за І клас.

В утрешния ден малчуганите ще отстъпят своите чинове на децата от втората група на „Лятно училище 4“ и ще им кажат „Добре дошли!”, като ги преведат през прага на Общностния център, за да им пожелаят успех и много прекрасни моменти.