Прочутият Врачански мискет е перфектното вино за горещите летни дни. Божествената напитка се прави от грозде от родното място на този вид мискет – Северозападна България и е предпочитан избор за разхлаждаща и ароматна лятна напитка сред винолюбителите.

Който е опитвал Врачански мискет, със сигурност се е потапял в неговия магически аромат и вкус, а който все още не е пробвал традиционния за Северозападния край сорт е време да се наслади на уникалния му вкус.

Какъв по-добър начин да се насладите на незабравими летни емоции от това да споделите щастливите моменти с близки – на чаша вино от сорта “Врачански мискет” на Ponte Dio.

Бутиковите вина на Ponte Dio жънат успехи на международните изложения и заслужено се превърнаха в любимa напитка на ценителите на виното.

врачански мискет ponte dioВрачанският мискет на Ponte Dio изкушава окото с нежни, искрящо-сламени нюанси, от които фантазията се развихря, представяйки си блестящите багри на късното лято. Ароматът предлага букет от сочни нотки на зрели тропически плодове и праскови. Тялото е леко и деликатно-пикантно. Всяка глътка разказва история, която оживява с вкус и цвят, за да ни пренесе в едно по-красиво място и време. 

Врачанският мискет на Ponte Dio можете да откриете тук:

https://ponte-dio.bg/product/%d0%b2%d1%80%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b5%d1%82/