Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и „Аз чета” представят новата книга „Сън“ на писателката Камелия Кучер.

Срещата започва в 18 ч. на 12 ноември 2020 г., а единственото, което трябва да направят потребителите, е да са на линия във фейсбук.

Предаването на живо ще се осъществява през фейсбук страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца – fb.com/libvratsa, а за стрийминга се грижи екипът на най-големия сайт за четене и книги в България – azcheta.com.

Втората серия от онлайн срещи с писатели, стартирали с кампанията #ВкъщиСъмИЧета, ще продължи през месеците ноември и декември 2020 г.

Специалният гост е авторката на „Дом“ и „Нощ“ Камелия Кучер.

Тя издава своя дебютен роман „Дом“ през 2018 г. след години пътуване по света. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, тя завършва образованието си в Женева, преди окончателно да се завърне със семейството си в България. Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия. Година след публикуването на „Дом“ сред най-четените заглавия на български писатели се нареди и втората й книга „Нощ“ – една вълнуваща история, започнала в Рим по време на Втората световна война.
Вече е факт и третият й дългоочакван роман „Сън“. В него историите на три семейства се преплитат на фона на диктатурата на Салазар, Революцията на карамфилите и фадото.