Красива врачанка очарова журито на Miss Green Bulgaria и се класира за финала на конкурса, който ще се проведе на 30 юни в Лозеница Естейт.

23-годишната студентка в специалност „Предучилищна и начална педагогика“ във ВТУ Нелина Николова е една от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие.

Мисията на Miss Green Bulgaria е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Конкурсът за красота и мода  Miss Green Bulgaria поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за короната ще се бори и Нелина Николова от Враца.

мис зелена българия нелина николова

Нелина обича да рисува, а разходките сред природата са любимо нейно занимание, чрез което презрежда сили. От малка мечтае да стъпи на модния подиум и да участва в дефилета на световноизвестни модни дизайнери.

Основната цел, с която Нели влиза в конкурса е да докаже, че младите момичета могат да бъдат красиви и без корекции.

Можете да подкрепите красивата врачанка в надпреварата за титлата „ Miss Green Bulgaria Online”, като гласувате на следния линк: https://shorturl.at/bcipG

Всички, които искат да подкрепят Нели на живо, могат да се запознаят с програмата на събитието на следния линк: https://goo.su/JfU4Dr7