Кампанията #ВкъщиСъмИЧета продължава и през 2021 година с представяне на журналиста и писател Георги Тошев. През изминалата 2020-а Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и най-голямата онлайн медия за четене и книги в България „Аз чета“ организираха 14 онлайн срещи с български писатели.

Разговорът започва от 18 ч. на 20 януари 2021 г., а единственото, което трябва да направят потребителите, е да са на линия във фейсбук.
Предаването на живо ще се осъществява през фейсбук страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца. За стрийминга се грижи екипът на azcheta.com.

Георги Тошев е едно от най-разпознаваемите и обичани лица на българската културна сцена. Роден е на 2 март 1969 г. в София. Дълги години е работил в печатни медии, но проектът, който му носи най-голяма популярност, се оказва предаването „Другата България”. Той е журналист, телевизионен водещ и продуцент, автор на биографични книги за Невена Коканова, Георги Парцалев, Татяна Лолова, ABBA. Специализирал е журналистика в САЩ. Автор е на телевизионната поредица по bTV „НепознатиТЕ“, „Децата на другата България“ и на интернет платформа bulevardi.bg. В последните години Георги Тошев засне интервюта с някои от най-популярните световни звезди на киното и музиката – Гари Барлоу, Никол Кидман, Моника Белучи, Браян Мей, Шарл Азнавур.

Може да се нарече най-пътуващият български журналист, посетил над 180 страни по света.

Бъдете на линия във фейсбук.