Проф. Марио Хосен пристига във Враца заедно с изключително талантливите си ученици за концерт на 5-ти юни в градската концертна зала. При последното си гостуване в Симфониета-Враца миналата година, изпълненията на младите таланти предизвикаха истински фурор. Младежите са лауреати на наши и международни конкурси, а броят на отличията им расте с всеки изминал месец. 

Маестро Хосен усъвършенства таланта на младите виртуози с изключителния си подход, умения и майсторство. Концертите с негови ученици винаги се радват на голям интерес и успех, гордост за всяка музикална сцена в България.

На 5-ти юни от 19 ч. ще чуем популярните в цял свят концерти от цигулковото творчество на Брух, Виенявски, Сен Санс, Менделсон и Брамс. Музикалните шедьоври за цигулка и оркестър ще чуем в изпълнение на: Ралица Кръстева, Владена Минева, Боряна Желева, Виктория Маринова, Ясен Стаменов, Виктор Василев, Александър Зайранов и Симфониета-Враца с гост-диригент Григор Паликаров.  

Концертът на 5-ти юни от 19.00 ч. поставя началото на музикалния цикъл „Маестро Гранде“ в Симфониета-Враца, с участието на именити български диригенти и музиканти, които ще имаме възможност да видим на сцената в градската концертна зала.

Билети на касата в билетния център до х-л „Хемус“.